Внутрішньо переміщені особи можуть отримати проїзні квитки безкоштовно

У зв’язку із необхідністю надання допомоги громадянам України, потерпілим від військової агресії,  у Тернополі неперсоніфіковані квитки для проїзду у громадському транспорті міста надають безкоштовно. Відповідне рішення було прийнято 4 березня на засіданні сесії Тернопільської міської ради.

Отримати квиток можуть внутрішньо переміщені особи з інших регіонів України, які прибули на територію Тернопільської громади в  Управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради на вулиці Лисенка, 8. На балансі даного квитка вже є дев’ять гривень, тобто вартість  одноразової поїздки, а для здійснення подальших поїздок потрібно буде поповнити його та оплачувати в транспорті згідно з встановленими тарифами на проїзд.

Адреси усіх актуальних пунктів поповнення є вказані на нашому сайті, також нагадуємо, що є декілька доступних сервісів для онлайн поповнення. Наголошуємо, що при віддаленому поповненні кошти на електронному квитку активуються через 24 години у момент валідації у громадському транспорті. При поповненні у авторизованих пунктах поповнення кошти зараховуються миттєво та без комісії.