Внутрішньо переміщені особи можуть виготовити персоніфіковану «Карту тернополянина»

Електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» категорій «Учнівська», «Пільгова» та «Звичайна» можуть виготовити внутрішньо переміщені особи.

«Пільгова». При наявності пільгової категорії, що надає можливість безкоштовного проїзду, та посвідки, отриманої в Управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради на вулиці Лисенка, 8, громадяни можуть виготовити персоніфіковнаий квиток безкоштовно а також скористатися можливістю пільгового проїзду у громадському транспорті (роз’яснення). Подати анкету на виготовлення такого квитка бажаючі можуть у ТОВ «Системний звязок» на вулиці Чорновола, 1 та в Управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради на вулиці Лисенка, 8.

«Учнівська». Щоб отримати електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» категорії «Учнівська», учень повинен надати довідку встановленого зразка із навчального закладу міста Тернополя, де він зареєструвався для отримання середньої освіти. У такому випадку вартість виготовлення квитка становить 65 гривень (5 робочих днів) або 125 гривень (2 робочих дні). Наявність «Учнівського» дає можливість пільгового проїзду у громадському транспорті (роз’яснення). Подати анкету на виготовлення такого квитка бажаючі можуть у ТОВ «Системний звязок» на вулиці Чорновола, 1.

«Звичайна». Чимало внутрішньо переміщених осіб придбали житло або вже здійснили реєстрацію у Тернопільській громаді. Наявність реєстрації є підставою для отримання ними електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» та здійснювати поїздки у громадському транспорті в Тернополі, сплачуючи вісім гривень у всіх видах транспорту. Також отримати персоніфікований електронний вкиток внутрішньо переміщені особи можуть надавши довідку про офіційне проацевлаштування у Тернополі. Вартість виготовлення становить 65 гривень (5 робочих днів) або 125 гривень (2 робочих дні). Подати анкету на виготовлення такого квитка бажаючі можуть у ТОВ «Системний звязок» на вулиці Чорновола, 1.

Усі квитки дають можливість здійснення пересадки у інший транспорт впродовж 30 хвилин з моменту отримання квитка (час зазначений на ньому).

Увага! Просимо зауважити, що зменшився час роботи закладів, у яких знаходяться авторизовані пункти поповнення, відтак можливість здійснювати транзакції також обмежена: зробити це можливо не пізніше, як за пів години до закриття пункту.