Переселенці з інших регіонів України отримають картки для проїзду у громадському транспорті Тернополя

Переселенці з інших регіонів України отримають картки для проїзду у громадському транспорті Тернополя

У зв’язку із необхідністю надання допомоги громадянам України, потерпілим від військової агресії,  у Тернополі за кошти міського бюджету для потреб внутрішньо переселених осіб будуть придбані  картки для проїзду у громадському транспорті міста. Відповідне рішення було прийнято 4 березня на засіданні сесії Тернопільської міської ради.

«Кошти виділено на придбання карток для проїзду у громадському транспорті Тернополя. Ці картки будуть роздані переселенцям з інших регіонів України, які прибувають на територію Тернопільської громади. Звертаємо увагу, що переселенцям буде доступна одна безкоштовна поїздка, а оплата за інші поїздки у місті буде здійснювати згідно з встановленими тарифами на проїзд», –  розповів міський голова Сергій Надал.

Нагадаємо, у тролейбусах, автобусах та маршрутних таксі Тернополя діє виключно електронна форма оплати за проїзд – сплатити за проїзд можна безконтактною банківською картою, пристроєм з функцією NFC, «Соціальною картою тернополянина», неперсоніфікованим електронним квитком або разовим проїзним квитком.

Ознайомитись із розміром тарифів на проїзд та переліком засобів оплати/фіксації проїзду, що діють у громадському транспорті можна тут.