Подати анкету на виготовлення електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» можна онлайн

Впродовж останніх днів збільшилася кількість тернополян, бажаючих оформити електронний квиток тернополянина.  Як ми вже інформували, на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради було прийнято рішення про запровадження з 1 жовтня безготівкової форми оплати за проїзд у громадському транспорті міста та встановлення нових тарифів на послуги з перевезення пасажирів електричним та автомобільним транспортом у Тернополі. Цей час співпав із періодом,  коли активно виготовляють квитки студенти-першокурсники. Через велику зацікавленість тернополян у виготовленні персоніфіковаих квитків, які даватимуть можливість найвигіднішої оплати за проїзд, у  офісі ТОВ «Системний звязок» можливі черги. Тому закликаємо тернополян скористатися можливістю онлайн подачі анкети для виготовлення  електронного квитка «Соціальна карта тернополянина». Зробити це можна на сайті «Портал тернополянина»  за  посиланням.

Нагадуємо, що при оформленні онлайн-анкети оплата у розмірі 65 гривень здійснюється безпосередньо на сайті у момент заповнення даних! Заздалегідь оплачувати не потрібно! Також просимо пам’ятати, що оформити анкету онлайн можуть лише представники категорій «Учнівська/Студентська» та «Звичайна», а от «Пільгова» – ні.  Після оформлення анкети користувач через 25 робочих днів повинен очікувати на СМС-сповіщення про готовність електронного квитка на вказаний у анкеті номер телефону. Щоб отримати готовий квиток у оператора, потрібно пред’явити документи, введенні при заповненні анкети.

Також інформуємо, що ТОВ «Системний звязок»  працює сервіс пришвидшеного виготовлення електронного квитка «Соціальна карта тернополянина», завдяки якому усі  жителі Тернопільської міської територіальної громади зможуть отримати картку вже через два робочі дні, попередньо підготувавши пакет документів та оплативши вартість термінового виготовлення квитка (125 гривень). Замовити пришвидшене виготовлення не можна онлайн, а лише шляхом особистого візиту до оператора ТОВ «Системний звязок». Скористатися сервісом можна для виготовлення всіх видів електронних квитків «Соціальна карта тернополянина»: «Загальний», «Учнівський/Студентський», а також для повторного виготовлення квитків категорії «Пільговий».