При зміні школярем навчального закладу, електронний квиток змінювати не потрібно

Учні при переході з однієї школи у іншу, можуть продовжувати користуватися електронним квитком «Соціальна карта тернополянина» до закінчення загальноосвітнього закладу, або ж до закінчення дії квитка. Отже зайвого клопоту із переоформленням не виникає.
Дещо інші умови діють для випускників тернопільських шкіл, які вступили у місцеві вищі навчальні заклади. Щоб продовжувати користуватися електронним квитком «Соціальна карта тернополянина» за тарифами проїзду у громадському транспорті для студентів також не потрібно виготовляти новий електронний квиток. Власники електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» категорії «Учнівський» мають звернутися до ТОВ «Системний зв’язок» (вул В. Чорновола, 1, ІІ поверх) для його перепрограмування у «Студентський». Для цього необхідно долучити студентський квиток навчального закладу, куди ви вступили (якщо йдеться про заклад вищої освіти м. Тернопіль), або ж довідку про зарахування на навчання із зазначенням періоду. Послуга, виконання якої займе не більше трьох днів, безкоштовна при умові, що квиток не пошкоджений.
До моменту отримання «Студентського квитка» у закладі вищої освіти, учні можуть скористатися можливістю переоформлення свого електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» категорії «Учнівська» на категорію «Загальна»у оператора ТОВ «Системний зв’язок». Це ж стосується і абітурієнтів, які оберуть заклади вищої освіти за межами Тернополя – вони можуть перепрограмувати свій електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» категорії «Учнівська» на категорію «Загальна» та заощаджувати при оплаті проїзду в громадському транспорті в нашому місті.