Ще двоє тернополян отримали кошти від «Файної карти»

Сьогодні, 15 лютого, за допомогою генератора випадкових чисел було отримано номери квитків осіб, на чиї рахунки вже перераховано кошти.  Отже, сто гривень  було перераховано на персоніфікований квиток 017027329, а 50 гривень – на квиток з номером 014057331 («Електронний квиток»). Із власником першого квитка ми намагаємося зв’язатися, щоб повідомити йому про виграш, тож найближчими днями ми розповімо вам про цю людину. Сподіваємося, що приємним був наш сюрприз і для власника неперсоніфікованого квитка, контактів якого ми не маємо.

Якщо ми змогли подарувати вам радість – будемо щасливі, якщо напишете про це на своїх сторінках у соцмережах, відмітивши нас.

Нагадуємо, жителі Тернопільської громади та гостей міста, які користуються громадським транспортом, оплачуючи проїзд за допомогою електронних квитків «Соціальна карта тернополянина» чи проїзним квитком тривалого користування “Електронний квиток” (неперсоніфікований квиток), можуть отримати в подарунок поповнення у розмірі сто або п’ятдесят гривень на свій електронний квиток.

Для цього необхідно просто здійснити поїздку у громадському транспорті Тернополя, оплативши її своїм електронним квитком, а щопонеділка у ТОВ «Системний зв’язок» формуватимуть перелік номерів електронних квитків «Соціальна карта тернополянина» усіх пасажирів, що здійснили поїздку впродовж попереднього тижня. Серед них обиратимуть двох щасливчиків, які отримають поповнення у розмірі 100 (сто) гривень на свій персоніфікований електронний квиток та поповнення у розмірі 50 (п’ятдесят) гривень на неперсоніфікований електронний квиток для здійснення поїздок.

Акція триває вже впродовж двох місяців, отже шістнадцять тернополян отримали свої сюрпризи. Вісім із них – по сто  гривень і майже про всіх ми розповіли. Ще вісім тернополян отримали по 50 гривень на свої проїзні квитки, але, на жаль, жоден з них не звернувся до нас, щоб поцікавитися, звідки взялися додаткові кошти на рахунку.

Долучайтеся до сторінок «Файна карта»  у Фейсбук та  Інстаграм, щоб бути в курсі наших новин!