«В Україні такого не буває»: ще одна тернополянка отримала сотню гривень від «Файної картки»

У понеділок, першого лютого, ще двоє тернополян отримали поповнення своїх електронних квитків на суми у розмірі сто гривень та п’ятдесят гривень. За допомогою генератора випадкових чисел з-поміж усіх, хто здійснював поїздки впродовж минулого тижня, було обрано номери квитків двох осіб, на чиї рахунки вже перераховано кошти.

Ми з величезним задоволенням поспілкувалися із тернополянкою Ольгою Михайлівною, яка отримала поповнення у розмірі сто гривень від «Файної картки».

  • Я була дуже здивована. Коли мені зателефонували і повідомили про виграш, я спочатку подумала: «Та ні, я не вірю, в Україні такого не буває». В голові промайнули думки відомих мені варіантів шахрайських схем, хоча й нічого не просили перерахувати, а навпаки – повідомили про те, що я отримала гроші. Кошти дійсно надійшли, за що щиро дякую!, – розповіла пані Ольга.

Жінка розповідає, що користується громадським транспортом дуже часто. Оскільки основну роботу вона втратила, доводиться перебиватися тимчасовими підробітками, які знаходяться у різних кінцях міста. Тож сотня гривень на балансі стала приємним сюрпризом для тернополянки.

  • Електронний квиток я виготовила фактично одразу, адже він дозволяв заощаджувати ( вартість проїзду у громадському транспорті при оплаті електронним квитком на одну гривню нижча, аніж при готівковій оплаті). Ті кошти, які я потратила на виготовлення електронного квитка, дуже швидко повернулися за рахунок цієї різниці.  Іноді, коли доводиться платити готівкою, трапляються ситуації, у яких водії відмовляються давати квиток. Маю навіть своє спостереження – молоді водії здебільшого дають квитки, а от старші – дуже рідко. Є навіть один маршрут, яким я користуюся, де водій ніколи не дає квиток, а на прохання  – провокує суперечку. Тому електронний квиток для мене це певною мірою спосіб уникнути негативних емоцій.