Усі онлайн сервіси для поповнення електронних квитків відновили роботу

Вчора ми повідомляли про те, що у зв’язку із проведенням профілактичних робіт та оновленням програмного забезпечення тернополяни тимчасово не можуть скористатися жодним з онлайн сервісів для поповнення електронних квитків. Сьогодні, 28 січня,  усі сервіси відновили свою роботу.

Нагадуємо, що у Тернополі є декілька актуальних способів поповнення електронних квитків «Соціальна карта тернополянина». При поповненні в авторизованих пунктах, кошти на рахунок зараховують миттєво, а саме поповнення здійснюється на бажану суму без комісії. Дізнатися актуальні авторизовані пункти поповнення можна на карті detransport.com.ua у розділі “Показати пункти продажу та поповнення е-квитків“.

Поповнити електронні квитки також можна  через ряд  онлайн-сервісів, після чого кошти зараховуються на рахунок не миттєво, а впродовж доби, і активуються на рахунку у момент валідації в громадському транспорті.

Поповнення електронних квитків «Соціальна карта тернополянина» можна здійснити за допомогою таких сервісів:

Портал тернополянина. Зайти за посиланням https://fayna-karta.te.ua/, обрати розділ “Поповнення карти”, ввести номер карти тернополянина (студентського, учнівського, проїзного) та суму, на яку хочете поповнити, натискаєте “Поповнити” і вводите дані банківської карти. В кінці вказуєте електронну пошту для отримання квитанції. Комісія становить 3% від суми поповнення.  Номер картки складається з 9-ти цифр і розміщений або в правому нижньому куті, або в верхньому лівому.

Oplata.te.ua Для поповнення карти тернополянина на сервісі oplata.te.ua потрібно ввести номер карти, суму поповнення та перейти до оплати: ввести номер банківської карти і сплатити потрібну суму.

City24  при бажанні поповнити електронний квиток через City24, користувачу потрібно ввести у графі пошуку слова «Карта тернополянина», після чого вибрати один із варіантів поповнення та ввести бажану суму.

EPS   eps.org.ua – сервіс для подання показників, але розробники додали можливість поповнення електронних квитків, що робить ресурс ще більш функціональним.  Скористатися сервісом можуть споживачі, які користуються особистим кабінетом.

У Тернополі діє 31 платіжний термінал «2click», скористатися якими жителі міста також можуть у зручний час.

Розраховуватися за проїзд електронним квитком «Соціальна карта тернополянина» після віддаленого поповнення можна через добу в ручних валідаторах та через 30 хвилин в стаціонарних валідаторах у громадському транспорті. Також при здійсненні віддаленого поповнення користувачі повинні пам’ятати про комісію, яка вилучається на користь банківської установи чи сервісу, що надає можливість поповнення.