«Це дуже зручно»: ще одна тернополянка отримала 100 гривень від «Файної карти»

У понеділок, 18 січня, ще двоє тернополян отримали поповнення своїх електронних квитків на суми у розмірі сто гривень та п’ятдесят гривень. За допомогою генератора випадкових чисел з-поміж усіх, хто здійснював поїздки впродовж минулого тижня, було обрано номери квитків двох осіб, на чиї рахунки вже перераховано кошти.

Ми з величезним задоволенням поспілкувалися із тернополянкою Галиною Миронівною, якій було перераховано сто гривень від «Файної карти». Жінка зізнається – їздить громадським транспортом регулярно, але не часто, оскільки тимчасово не працює.

  • Електронний квиток я виготовила, як тільки зявилася пропозиція це зробити – ще у 2017 році. Задоволена ним, адже це дуже зручно. Ососбливо мені подобається те, що при оплаті карткою, водій завжди без питань видає квиток. При оплаті готівкою доводиться нагадувати про нього, що іноді переростає у конфліктні ситуації, яких хотілося би уникнути.

Приваблює також і те, що квиток персоніфікований, додає Галина Миронівна. Тобто про втрачений електронний квиток людина, яка знайшла його, може повідомити у  ТОВ «Системний зв’язок», а оператори підприємства оперативно зателефонують до власника. Приміром, такий випадок нещодавно трапився із мамою пані Галини, і завдяки небайдужим людям квиток швидко повернули.

Галина Миронівна зауважила, що радить усім, хто ще цього не зробив, виготовити електронний квиток «Соціальна карта тернополянина», а ТОВ «Системний зв’язок» бажає невпинного розвитку та процвітання.

Ми жу свою чергу бажаємо пані Галині, щоб цей невеличкий виграш став для неї першим у безкінечній низці приємностей!