Тернополянин Віталій отримав 100 гривень від «Файної карти»

У понеділок, 11 січня, ще двоє тернополян отримали поповнення своїх електронних квитків на суми у розмірі сто гривень та п’ятдесят гривень. За допомогою генератора випадкових чисел з-поміж усіх, хто здійснював поїздки впродовж минулого тижня, було обрано номери квитків двох осіб, на чиї рахунки вже перераховано кошти.

Отже, сто гривень  було перераховано на персоніфікований квиток 118017142, а 50 гривень – на квиток з номером 014055895 («Електронний квиток»). Із власником першого квитка нам вже вдалося зв’язатися, щоб повідомити йому про виграш, тож давайте знайомитися із щасливцем!

Тернополянина, який отримав сотню гривень у подарунок, звати Віталій, він працює за кордоном, і саме на Новорічно-Різдвяні свята приїхав додому у Тернопіль.  Громадським транспортом чоловік користується вкрай рідко, тим паче, що зазвичай перебуває поза межами України. Він здійснив чи не єдину поїздку громадським транспортом за час свого перебування у місті – до ялинки, завдяки чому став учасником розіграшу та отримав наш приємний сюрприз, розповідає дружина пана Віталія,  Ольга.

Саме вона була ініціатором виготовилення для свого чоловіка електронного квитка «Соціальна кратка тернополянина». Як зазначає пані Ольга, вона також рідко користується «Файною картою», оскільки живе близько до роботи. Але переваги електронного квитка оцінила навіть не будучи активним користувачем: насамперед – це можливість заощадити при оплаті.

Бажаємо пану Віталію, щоб цей невеличкий виграш став для нього першим у безкінечній низці приємностей! Щиро зичимо, щоб ваша завжди сім’я подорожувала разом  – і за кордон, і нашим прекрасним Тернополем.

Вже з нетерпінням чекаємо, коли наступного понеділка, 18 січня, стануть відомими номери квитків наших наступних переможців!

Вибірка буде проведена за тиждень поїздок від 11 до 17 січня.

Детальні правила акції читатйте тут

Долучайтеся до сторінок «Файна карта»  у Фейсбук та  Інстаграм, щоб не прогавити свій виграш!