Тернополянка Ольга Трофимчук, яка отримала 100 гривень від «Файної карти», поділилася емоціями

У понеділок, 28 грудня, ще двоє тернополян отримали поповнення своїх електронних квитків на суми у розмірі сто гривень та п’ятдесят гривень. За допомогою генератора випадкових чисел з-поміж усіх, хто здійснював поїздки впродовж минулого тижня, було обрано номери квитків двох осіб, на чиї рахунки вже перераховано кошти.

«Я дуже приємно здивована, кошти вже надійшли!», – такими були перші слова тернополянки Ольги Трофимчук, яка у рамках нашї акції «Файна карта дарує гроші» отримала свою сотню гривень на електронний квиток.

Ольга Олексіївна на роботу та з роботи щоденно добирається громадським транспортом. Зізнається, що коли у 2017 році зайшла мова про перехід на безготівкову оплату, хвилювалася – як це буде, навіщо це? Однак однією із найперших виготовила електронний квиток «Соціальна карта тернополянина», про що жодного разу не пошкодувала, адже постійно ним користується.

  • По-перше, зручно, бо не треба вишукувати потрібну на проїзд суму перед поїздкою. По-друге – з електронним квитком проїзд на гривню дешевший, ніж при оплаті гоітвкою. Для тих, хто їздить кожного дня ця сума відчутна. По-третє – не потрібно просити квиток у водія, а всі знають, що з цим іноді бувають неприємні історії. Я дуже звикла до електронної оплати за проїзд, з задоволенням розказую про це подругам із інших міст, у яких такої системи немає, – розповідає пані Ольга.

Крім того, як розповідає наша переможниця, для неї свого часу ще одним приємним сюрпризом стало те, що виготовлення електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» для першокласників у Тернополі – безкоштовне. Цією можливістю вона також одразу скористалася, відтак радіє, що заощадила двічі – не тратила коштів на виготовлення картки для свого «першачка», та й тепер дитина їздить безкоштовно у комунальному транспорті.

Бажаємо Ользі Трофимчук, щоб цей невеличкий виграш став для неї першим у безкінечній низці приємностей!

Вже з нетерпінням чекаємо, коли у перший понеділок нового року, 4 січня, стануть відомими номери квитків наших наступних переможців.

Вибірка буде проведена за тиждень поїздок від 28 грудня до 3 січня.

Детальні правила акції читатйте тут

Долучайтеся до сторінок «Файна карта»  у Фейсбук та  Інстаграм, щоб не прогавити свій виграш!