Першу сотню гривень від «Файної карти» отримала тернопільська студентка

У понеділок, 21 грудня, вперше у рамках нашої акції «Файна карта» дарує гроші» двоє тернополян отримали поповнення своїх електронних квитків на суми у розмірі сто гривень та п’ятдесят гривень.

За допомогою генератора випадкових чисел з-поміж усіх, хто здійснював поїздки впродовж минулого тижня, було обрано номери квитків двох осіб, на чиї рахунки вже перераховано кошти. До слова, без урахування готівкових оплат, проїзних сезонних та пільговиків всіх категорій проїзд за минулий тиждень здійснило 171239 тернополян. Однією із них є тернопільська студентка Анастасія, на персоніфікований квиток якої  було перераховано сто гривень.  Ще 50 гривень «полетіло» на неперсоніфікований квиток з номером 014049319 («Електронний квиток») і, сподіваємося, що це був приємний сюрприз для когось.

Наша перша переможниця зазначила, що була приємно здивована телефонним дзвінком від оператора ТОВ «Системний звязок», який повідомив їй, що вона та щасливиця, яка отримала сотню гривень, не докладаючи жодних зусиль. Анастасія розповіла, що цей подарунок дуже доречний, адже впродовж  дня, коли їй телефонували, вже здійснила десять поїздок громадським транспортом. Як розповідає дівчина, будучи студенткою, вона працює, відтак змушена багато встигати і  чатсто користується громадським трансопортом. Електронний квиток виготовила одразу, як тільки дізналася про таку можливість. А коли ще й проїзд для учнів і студентів у громадському транспорті Тернополі став безкоштовним – щиро зраділа, адже завдяки «Файній карті» суттєво заощаджує.

Бажаємо Анастасії, щоб цей невеличкий виграш став для неї першим у безкінечній низці приємностей!

Вже з нетерпінням чекаємо, коли у понеділок, 28 грудня, стануть відомими номери квитків наших наступних переможців.

Вибірка буде проведена за тиждень поїздок від 21 до 27 грудня.

Детальні правила акції читатйте тут

Долучайтеся до сторінок «Файна карта»  у Фейсбук та  Інстаграм, щоб не прогавити свій виграш!

На фото – кіт нашої переможниці