У Тернополі припиняють роботу окремі пункти поповнення та продажу електронних квитків

Від 17 березня в Тернополі посилюють заходи для боротьби з поширенням коронавірусу. Відповідно до рішення штабу прийнято з сьогоднішнього дня припинити роботу закладів громадського харчування, торгово – розважальних центрів, ринків тощо.  Відтак від сьогодні закрито на карантин наступні заклади «Мерсі», де містяни могли придбати або здійснити поповнення своїх електронних квитків «Соціальна карта тернополянина»:

“Мерсі”, ТРЦ “Подоляни”                             82707361

“Мерсі”, вул. Чехова (Новий світ)         82707382

“Мерсі”, вул. Львівська                                  82707386

“Мерсі”, вул. Пирогова                                  82707516

“Мерсі”, вул. Руська (Книгарня)            82745162

Просимо мешканців міста з розумінням поставитися до цих заходів та без потреби не виходити з помешкання, самоізолюватися і дотримуватися правил гігієни. За необхідності для поповнення електронних квитків радимо користуватися можливостями віддалених сервісів.

Здійснити поповненя можна завдяки мобільному оператору «Київстар» у додатку «Смарт-гроші». 

Операцію можна здійснити у будь-який зручний час та безпечно за допомогою сервісів City24 та TachCard, також можна поповнювати електронні квитки у терміналах «2click».

Нагадуємо, що для попередження інфікування необхідно регулярно мити руки, дотримуватися дистанції у місцях скупчення людей та зайвий раз не торкатись руками обличчя.

Бережіть себе та будьте здорові!