Внутрішньо переміщені особи можуть безкоштовно отримати електронний квиток на підставі довідки про взяття на облік

Внутрішньо переміщені особи, що мають право пільгового безоплатного проїзду, можуть безкоштовно отримати електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» на  підставі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Внутрішньо переміщені особи, для яких законодавством передбачено право безоплатного проїзду, можуть безкоштовно виготовити електронний квиток «Соціальна карта тернополянина». Нагадаємо, що анкети на їх безоплатне виготовлення приймають при наявності  довідки про взяття на облік внутрішньо-переміщеної особи у м. Тернопіль, населених пунктах, які включені до перспективного плану створення Тернопільської об’єднаної територіальної громади з центром в м. Тернополі та які приймуть рішення щодо входження до Тернопільської об’єднаної територіальної громади. Таку довідку можна отримати в управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради (вул. Лисенка, 8).

Отримавши дану довідку та зібравши пакет необхідних документів (оригінал та копію реєстраційного номера облікової карти платника податків – ідентифікаційного коду; оригінал та копію документу, що посвідчує особу (свідоцтво про народження, паспорт громадянина України); оригінал та копію довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої управлінням соціальної політики Тернопільської міської ради; оригінал та копію документу, що підтверджує право на пільговий безоплатний проїзд; фотокартку для документів), для виготовлення електронного квитка «Соціальна карта Тернополянина» категорії «Пільгова» потрібно звернутися у ТОВ «Системний зв’язок», що на вулиці Чорновола,1.  Виготовляють карту впродовж 25 робочих днів з моменту подачі анкети.