Закінчився термін дії електронного квитка: що робити?

У 2017 році  Тернопіль почав перехід на безготівкову оплату проїзду у громадському транспорті. Електронні квитки «Соціальна карта тернополянина» усіх категорій, видані користувачам у ТОВ «Системний зв’язок», мали термін дії впродовж п’яти років. Відтак зараз, коли цей тремін минув, у багатьох тернополян виникла необхідність продовжити термін дії свого електронного квитка. Але якщо мова йде про «Учнівький» чи «Студентський» квиток – то тут є особливості, оскільки окрім граничного терміну дії квитка має значення також термін навчання у навчальному закладі.

Отже, яким має бути алгоритм дій тернополянина, якщо водій у транспорті повідомив, що термін дії квитка закінчився?  Продовжити термін дії електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» не можливо онлайн!

У межах робочого дня квиток потрібно принести у ТОВ «Системний зв’язок» на вулиці Чорновола, 1 (другий поверх). Його розблокують вже без граничних часових обмежень, тобто користування квитком стане необмеженим.

Послуга безкоштовна, а для розблокування квитка потрібно буквально декілька секунд.  При цьому усі кошти зберігаються на рахунку власника квитка.