Поповнити свій електроний квиток тернополяни можуть з допомогою електронної платіжної системи Portmone

Українська міжбанківська електронна платіжна система Portmone відтепер має функцію поповнення електронного квитка «Соціальна крата тернополянина».

Для того, щоб здійснити поповнення потрібно зайти на сайт Portmone, перейти у вкладку меню «Каталог послуг», а звідти – у розділ «Транспорт»,  де знаходиться кнопка  «Карта тернополянина», або ж просто перейти за посиланням. Зазначимо, що комісія за поповнення електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» у даному платіжному  найнижча з-поміж усіх доступних варіантів і становить 2% від суми поповнення.

Також тернополяни можуть скористатися мобільним додатком Portmone. Для того, щоб здійснити поповнення, достатньо мати лише смартфон та знати номер свого  електронного квитка «Соціальна карта тернополянина».

Нагадаємо, що для віддаленого поповнення електронних квитків «Соціальна карта тернополянина» існує кілька сервісів:

Портал тернополянина. Потрібно зайти за посиланням fayna-karta.te.ua, обрати розділ “Поповнення карти”, ввести номер електронного квитка «Соціальна крата тернополянина» та суму, на яку потрібно поповнити квиток. Після цього обрати кнопку “Поповнити” і ввести  дані банківської карти.

EPS   eps.org.ua – сервіс для подачі показників та оплати за комунальні послуги, але розробники додали можливість поповнення електронних квитків, що робить ресурс ще більш функціональним.  Тут потрібно ввести номер карти, суму поповнення та перейти до оплати: ввести номер банківської карти і сплатити потрібну суму.

City24  При бажанні поповнити електронний квиток через City24, користувачу потрібно ввести у графі пошуку слова «Карта тернополянина», після чого вибрати один із варіантів поповнення та ввести бажану суму.

Також, як ми вже повідомляли, у Тернополі діє 31 платіжний термінал «2click», скористатися якими жителі міста також можуть у зручний час.

Переказ коштів на електронний квиток «Соціальна карта тернополянина»  за допомогою вказаних сервісів можна здійснити з карт будь-яких українських банків. Наголошуємо, що кошти після віддаленого поповнення активуються на квитку у момент валідації в громадському трансопрті через 24 години після поповнення.