Про готовність електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» власників сповіщатимуть за допомогою СМС

Хороша новина для тих, хто подав анкети для оформлення електронного квитка «Соціальна карта тернополянина»: відтепер про готовність квитка ми інформуватимемо за допомогою СМС-повідомлень.

Раніше дізнатися про готовність квитка можна було лише зателефонувавши нам, написавши повідомлення на наші сторінки у соцмережах або ж прийшовши особисто. При заповненні анкети на виготовлення тернополяни вказують свій номер контактний телефону, за яким із ними можна зв’язатися в разі втрати квитка. На жаль, дуже часто такі номери вже не є дійсними. Тому рекомендуємо вам вказувати той номер телефону, яким ви продовжуєте користуватися. А у разі втрати електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» переконайтеся, чи не змінювали ви номер після подачі анкети: можливо ваш квиток лежить у оператора, але з  вами просто не можуть зв’язатися.

Радимо звернути на це увагу також тоді, коли ви очікуєте на виготовлення свого  електронного квитка.

До слова, жителі Тернопільської міської територіальної громади можуть оформити картку за два робочі дні, попередньо підготувавши пакет документів та оплативши вартість термінового виготовлення квитка, яка становить 125 гривень. Вартість виготовлення персоніфікованої картки стандартним способом (впродовж 25-ти робочих днів) становить, як і раніше, 65 гривень.

Скористатися сервісом можна для виготовлення всіх видів електронних квитків «Соціальна карта тернополянина»: «Загальний», «Учнівський/Студентський», а також для повторного виготовлення квитків категорії «Пільговий». Також виготовити картку зможуть ті, хто втратив свій електронний квиток.