Цього тижня сотню гривень від «Файної крати» отримав Ярослав Мацик

У понеділок, п’ятнадцятого лютого, ще двоє тернополян отримали поповнення своїх електронних квитків на суми у розмірі сто гривень та п’ятдесят гривень. За допомогою генератора випадкових чисел з-поміж усіх, хто здійснював поїздки впродовж минулого тижня, було обрано номери квитків двох осіб, на чиї рахунки вже перераховано кошти.

Ми з величезним задоволенням поспілкувалися із тернополянином Ярославом Мациком, який отримав поповнення у розмірі сто гривень від «Файної карти». Чоловік розповів, що громадським транспортом користується нечасто, оскільки в основному перебуває закордоном. Нещодавно повернувся, тому тимчасово не працює, відтак поїздки здійснює рідко.  Тай сам квиток пан Ярослав виготовив нещодавно, напередодні Нового року.

  • Я замовив пришвидшене виготовлення, після чого електронний квиток отримав за два дні. Що спонукало виготовити квиток? Буває незручно шукати кошти для оплати проїзду у громадському транспорті. Квиток займає мало місця у гаманці і з ним не потрібно готувати купюри, щоб передати водію. Та й сам факт того, що при розрахунку водій видає квиток, ще один плюс до можливості безготівкової оплати проїзду.

Ярослав Мацик розповів, що закордоном, де йому доводилося працювати, а саме у Польщі, Німеччині та Нідерландах, також є можливість безготівкової оплати. Втім у бдуь-якому транспорті водії обовязково видає квиток. Сам він при перебувнані в інших країнах користується проїздним, адже з ним вигідніше. Особливо подобається можливість виготовлення проїздного квитка, у якому плата знімається за час поїздки. Це дуже зручно і вигідно, зазначає пан Ярослав.

Ми ж бажаємо Ярославу, щоб цей невеличкий виграш став для нього першим у безкінечній низці приємностей!