Якщо ваш електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» вийшов з ладу…

То обов’язково зверніться у ТОВ «Системний зв’язок», де вам запропонують перевиготовлення  «Файної карти» або ж її переналаштування.

Якщо карта просто не зчитується у транспорті та не буде виявлено механічних пошкоджень карти, після проведення необхідних технічних робіт у ТОВ «Системний зв’язок» вона відновить свою роботу. Це безкоштовно!

Якщо ж картка має механічні пошкодження або розламана (на жаль, такі пошкодження трапляються частенько) карту потрібно перевиготовляти.  Оплату за виготовлення карти (65 гривень)  можна здійснити за банківськими реквізитами: ТОВ «Системний зв’язок», р/р 26000055112638 в Тернопільській філії КБ «Приватбанк», МФО 338783, код ЄДРПОУ 37838893; призначення платежу: за виготовлення карти для (ПІП особи, котрій виготовляється карта). Перевиготовити картку можна лише особисто звернувшись до оператора ТОВ «Системний зв’язок», онлайн ця послуга не доступна.

При здійсненні оплати у розмірі 65 гривень, власник картки, що вийшла з ладу, для повторного виготовлення надає оператору ТОВ «Системний зв’язок» лише квитанцію про оплату, адже пакет документів уже зберігається в базі підприємства. Усі кошти, що були на попередній картці, будуть переведені на новий електронний квиток. Але, зауважимо, у  такому випадку вам доведеться очікувати на виготовлення електронного квитка «Соціальна картка тернополянина» впродовж 25 робочих днів.

Ті, кому важливо заощаджувати з «Файною карткою», можуть скористатися функцією пришвидшеного виготовлення електронного квитка  впродовж двох днів. Вартість цієї послуги становить 125 гривень.