Жителі приєднаних територіальних громад також можуть скористатися дисконтною програмою

Як ми вже повідомляли, електронні квитки «Соціальна картатернополянина» відтепер можуть виготовити не лише тернополяни, але й жителі громад, що приєдналися до Тернопільської міської об’єднаної територіальної громади. Зокрема, мова йде про Куровецьку сільську територіальну громадуЗборівського району (с. Курівці), Малашовецьку сільську територіальну громадуЗборівського району (с. Малашівці та с. Іванківці), Чернихівську сільську територіальну громадуЗборівського району (с.Чернихів, с. Глядки, с. Плесківці) і Кобзарівську сільську територіальнугромаду Зборівського району Тернопільської області (с. Кобзарівка та с. Вертелка).

Мешканці перелічених населених пунктів окрім можливості безготівкової оплати за проїзд, можуть скористатися  дисконтною програмою. Зокрема, спеціальнідисконтні програми для різних категорій власників персоніфікованих карток передбачені у мережі аптек «Борис» та «Ромашка». Приміром, власники соціальної карти тернополянина категорій «Загальна», «Учнівська» та «Студентська» отримують знижку напридбання товарів у розмірі 5%, пенсіонери – у розмірі 10%.  Для власників пільгового персоніфікованогоелектронного квитка розмір знижки залежить від категорії заявника. Окрімтого, усі електронні квитки «Соціальна карта тернополянина» категорій «Загальна», «Учнівська» та «Студентська» отримуютьзнижку у розмірі 10% на послуги компанії «Комп’ютерний сервіс» (м. Тернопіль, вул. Просвіти, 6-б,2-й поверх), апенсіонери за віком при наявності пільгової соціальної карти тернополянината пенсійного посвідчення отримають додаткову знижку 5% на товари та послуги укомпаніях: сервісний центр «Радіо-сервіс» ( м. Тернопіль, вул. Київська, 2), лікувально-діагностичний центр «Румед-Т» ( м. Тернопіль, вул. Шашкевича, 3), ресторан-музей «Галицький замок» (Тернопільський р-н., с. Байківці,вул. Шумська, 22). 

Спеціальні дисконтні програми для власників соціальної карти тернополянина передбачені також умагазині-ательє «Територія взуття», фітнес-клубах «Арена» та «Power Gym»,торгівельній мережі «Галерея вишиванок» та стоматології «Dental Art».

Власнику соціальної карти тернополянина для отримання знижки необхідно пред’явити свою карту, а для власників пільгового персоніфікованого електронного квитка окрім картипотрібно мати посвідчення відповідної категорії заявника.

Дисконтна програма для власників соціальної карти тернополянина продовжує розширюватися, тож незабаром перелік торгівельних мереж, де діятиме знижка, збільшиться.